Setmanari de l'Alt Empordà



A les imatges dues capçaleres d' abans de l'arribada de la democràcia i de la nova empresa editorial 





El Setmanari de l'Alt Empordà és una publicació comarcal i pluralista, escrita en català, que proporciona informació general i de proximitat.
Aquest setmanari empordanès neix a Figueres el 4 de gener de 1978, durant el període de transició democràtica. El 16 de febrer de 2005 l'Editorial l'Empordà entra a formar part del grup Editorial Premsa Ibèrica. Actualment El Setmanari de l'Alt Empordà pertany a l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i té una tirada de prop de 6.000 exemplars setmanals.
El 1977 s'inicia el projecte periodístic que un any més tard es convertiria en el Setmanari de L'Empordà. la seva precursora és la periodista Núria Munàrriz que esdevindrà la primera directora de la publicació. Aquesta nova capçalera és en realitat la transformació de l'antic Ampurdán, un mitjà del règim des del 1970, en una publicació editada per L'Empordà S.A, una empresa privada de nova constitució. El 1985 es passa de la impremta a la rotativa. El periodista figuerenc Santi Coll és actualment el seu director i Carles Ayats el Director Editorial. Es publica els dimarts.


Actual capçalera del setmanari



Comentaris

Entrades populars