Autocars David i Manel



L'empresa figuerenca compta amb una moderna flota d'autocars (foto: autor desconegut)
L’empresa David i Manel S.L., és una empresa familiar altempordanesa dedicada totalment al transport de viatgers per carretera que va ser fundada el 23 de juny del 1994 pels socis i propietaris David Garriga i Manuel Barragán amb seu social  a Figueres. Actualment, l’empresa està en mans de Garriga i dels tres fills de Barragán (Eva, Sandra i Marc) i la seva activitat es concentra a l’Alt Empordà, dedicant-se al transport de viatgers per carretera, i oferint serveis de transport regular, com la concessió V-937, que va de Figueres a Maçanet de Cabrenys, o la concessió V-6460, que recorre Figueres fins a la Jonquera i Els Límits, passant per Pont de Molins i l'Outlet Gran Jonquera i amb prolongacions a Agullana i Cantallops. Així com també servei de transport escolar amb dues rutes a l’Institut de la Jonquera i una altra als instituts Cendrassos i Narcís Monturiol de Figueres, i tres de transport adaptat fins al Centre d’Educació Especial Mare de Déu del Mont, de Vilafant. A més, també ofereixen serveis d’excursions i de transport discrecional (excursions, sortides esportives, casaments, casals d'estiu, etc).  
A més, compta amb un bus llançadora que uneix, els caps de setmana, Figueres amb el Centre Penitenciari Puig de les Basses,


Logo de l'empresa 

La seva flota està constituïda per un ampli ventall de moderns vehicles de diverses places (55,32,30 i 23 pax). Tots ells complint amb la normativa vigent actual i la major part d'ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
L‘octubre de 2019 l’empresa David i Manel,  es va integrar al grup de transport TEISA  amb una unió per  tal de permetre reforçar el transport públic de la zona Nord, entre Figueres i La Jonquera, destacant els beneficis de les accions per millorar el transport intern i tenir alternatives al vehicle privat. Al mateix temps TEISA aposta per la continuïtat de l’empresa David i Manel, una empresa amb un quart de segle d’història, que és referent en el transport de viatgers a l’Alt Empordà.



Comentaris

Entrades populars